Eline Streefkerk

Relevante opleidingen

Eline is gespecialiseerd in privacy- en contractenrecht. Na jaren als bedrijfsjurist te hebben gewerkt heeft Eline Streefkerk zich sinds vier jaar volledig gericht op het privacy- en het contractenrecht. Hierbij legt zij de nadruk op de implementatie van de AVG en overige privacywetgeving bij verschillende bedrijven en is zij ook bereid om op locatie werkzaam te zijn als interim jurist.

Eline heeft de master Privaatrecht behaald aan de Universiteit Utrecht. Ook heeft zij de bachelor Nederlands recht met een focus op arbeidsrecht en intellectueel eigendomsrecht behaald aan de Universiteit Utrecht. Ze is werkzaam geweest als jurist op het gebied van onrechtmatige publicaties, en daarna heeft zij haar loopbaan vervolgd door te adviseren over de AVG in een breder perspectief, waarbij de focus ligt op het adviseren van commerciële bedrijven en het onderwijs.

Activiteiten

  • FG-opleiding
  • CIPP/E
  • Referenties

    Naast het geven van juridisch advies is Eline manager van een team van verschillende junioren. Zij begeleidt deze junioren op allerlei mogelijke manieren, zowel inhoudelijk als op het gebied van ontwikkeling.