Koen van Jaarsveld

Koen is gespecialiseerd in Legal Tech en Legal Operations.

Na een jaren als interim legal te hebben gewerkt voor verschillende organisaties (zowel public als profit) heeft Koen van Jaarsveld zich volledig gericht op innovatie binnen de juridische wereld. Zijn focus ligt hierbij op het goed inrichten van een juridische afdeling en het adequaat inzetten van technologie.

Koen heeft jarenlang als interim jurist gewerkt en diverse projectmanagement rollen vervuld. Vanuit zowel het perspectief van interim jurist als management heeft hij gezien dat er in de juridische wereld veel herhalende werkzaamheden worden verricht. Vanuit deze ervaring is Koen zich een aantal jaar geleden gaan verdiepen in juridische innovatie en optimalisatie.

In zijn huidige functie adviseert Koen organisaties met juridische innovatie. Op basis van klantbehoefte stelt hij vast welke tooling een juridische afdeling het best kan aanschaffen om te optimaliseren. Daarnaast ondersteunt hij organisaties bij de implementatie van de aangeschafte tooling.

Relevante opleidingen

  • Legal Management Master

Activiteiten

Koen is een actief schrijver. Maandelijks schrijft hij blogs over innovatie in de juridische wereld. Daarnaast is Koen betrokken bij het innovatieve juridische onderwijs. Hij geeft onder andere gastcolleges aan de juristen van de toekomst.

Referenties